Over Ons

Damen Betontrappen is een gemotiveerde eenmanszaak die werkzaam is in gans België en Nederland. Aan het hoofd staat Kenny Damen, een man met meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector.

Betontrappen door Kenny Damen

Damen Betontrappen

Wij realiseren de trap van uw dromen

Over Ons

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de bouwsector, besloot Kenny zich te specialiseren in het bekisten van betontrappen. De focus legt hij op kwaliteit in combinatie met uitstekende service.

Onze Expertise

Voor het plaatsen van solide en betrouwbare trappen, beschikt Kenny over de nodige certificaten. Zo kan hij u betrouwbaar advies geven en de trap van uw dromen realiseren.

Onze Werkwijze

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Door simpelweg de afmetingen van de gewenste betontrap aan ons door te geven, kunnen wij u een prijsopgave bezorgen.

Overtuigd van onze kunsten? Neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor Damen Betontrappen

Damen Betontrappen is dé specialist in het bekisten en storten van betontrappen waarbij de plaatsing en afwerking op de werf uitgevoerd worden. Na oplevering kunnen onze trappen afgewerkt worden met bijv. hout, graniet of arduin, maar het is ook perfect mogelijk om te kiezen voor een gepolierde afwerking.

Voor ons is het simpel: wij realiseren de trap van uw dromen.

Alle trappen zijn mogelijk:

  • Rechte trappen
  • Draaitrappen
  • Bordestrappen
  • Spiraaltrappen
  • Gepolierde trappen
  • Rechte trap met kwartslag
Betontrap

Uw 'stairway to heaven' laten plaatsen?

Afspraak Maken
  0489/37.68.14